Založ si blog

EU na smrteľnej posteli.

Každý, kto sa trošku orientuje v politike EU vie, že euro-skepticizmus v EU rapídne narastá. Za všetko môže vedenie EU, ktoré sa stavá vlastným občanom chrbtom a doslova si robia z celou EU čo chcú.

Či je to celkovým smerovaním EU, alebo momentálne najväčší problém „imigranti“, ktorý nedáva spať obyvateľom EU.

 

Obyvatelia EU svoje znepokojenie nad celým stavom v EU dávajú jasne najavo. Napr voľbami v niektorých krajinách EU, kde zvíťazili, či už nacionalisti, alebo euroskeptici.

 

Podla správy z portálu Hlavnespravy.sk (odvolávajúca sa na agentúru Reuters), by podla prieskumu takmer polovica voličov v 8 krajinách EU chcela referendum o vystúpení z Európskej únie. Celkovo 45 percent z viac ako 6000 respondentov v Belgicku, Francúzsku, Nemecku, Maďarsku, Taliansku, Poľsku, Španielsku a Švédsku uviedlo, že si praje takéto hlasovanie aj vo svojej krajine.

Ak bude tento trend pokračovať, a vedenie EU nezmení v mnohých otázkach svoj názor, tak onedlho sa môžeme dočkať celkového rozpadu EU. Celý rozpad môže naštartovať Brexit tzv. vystúpenie Británie z područí EU.

 

Momentálne by som to videl takto. „ Cválame na neosedlanom koni po obsratej dráhe“

Izolácia pomáha iba Kotlebovi.

26.04.2016

Niektorý politici to nepovedali, no robia to. Niektorý to aspoň potvrdili. Hovorím o izolácií Kotlebu a jeho strany LSNS. V nedeľnej relácií „V politike“ to povedal Martin Klus zo strany SaS, kde otvorene povedal, že nech LSNS dá akýkoľvek návrh, automaticky ho nepodporia pretože to navrhla LSNS. Je úplne jedno či ten zákon je dobrý, alebo nie, či je v prospech občanov [...]

Kotleba sem, Kotleba tam

24.04.2016

Nejaký ten rok-dva pred voľbami do parlamentu, sa v mienkotvorných mainstreamových médiách všade skloňovalo meno „Putin“ .. Za všetko čo sa stalo vo svete mohol „Putin“ .. Niekde spadlo lietadlo? Môže za to Putin.. Niekde niekoho zabili? Môže za to Putin… Dostal som defekt na aute? Môže za to Putin.. Po parlamentných voľbách zostal mainstream ochromený po tom, čo sa [...]

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Frozy

Blog o veciach ktoré ma zdvihli zo stoličky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 14265x
Priemerná čítanosť článkov: 4755x

Autor blogu

Kategórie